Natur med mest fåglar, blommor och makro. I övrigt allt som kan verka intressant.

665 - is

Djupdykning i Djurrödsbäcken, eller rättare sagt, farligt nära med kameran. Det blev många bilder, jag gillar att fotografera strukturer, här är några av dem. Spakar har jag dragit i så de flög åt alla håll vid framkallningen.     

  Guld och diamanter        eller bara guld                           

Inlagt 2018-03-03 14:59 | Läst 1039 ggr. | Permalink
Tycker det är några där i mitten ( 5,6,7,) som sätter fart på fantasin. Går att hitta många figurer i dom.
Sten
Svar från Vibybo 2018-03-03 19:57
Tack Sten, det finns väldigt mycket detaljer i bilderna, och just den där klara isen är den det finns mest att upptäcka i.
Intressant och vackra strukturer av isen. Mjuka form och färger. Fina bilder! Hälsar Lasse
Svar från Vibybo 2018-03-03 19:59
Tack, har funnit här på fotosidan att jag inte är ensam när det gäller intresset för isfotografering, tack för din uppskattning!
Flera vackra isbilder här! Du har även fått inspeglat lite blått från himlen, det kan bli väldigt vackert när det är en riktigt klar is! Hänns som man måste ner lågt på 'isnivå' för att få in det ljuset.. Det här kan också vara den typen av motiv som tjänar mycket på att fotas i RAW, det kan finnas en hel del detaljer/strukturer att få fram i blänket, som annars kanske försvinner.. Snyggt!
Hälsn!
Svar från Vibybo 2018-03-03 20:04
Helt rätt Jan, det var klar is och sol mesta tiden. Himlen stod för det blå och den ockrafärgade botten för guldfärgen. RAW är en betydande fördel vid denna typen av fotografering, och jag fick ligga på den nedåtsluttande kanten och sträcka ut kameran.
Häftiga bilder! Gillar den första lite extra.

MvH
Johnny
Svar från Vibybo 2018-03-03 21:52
Tack Johnny, där blev det skärpa, och det är svårt för kameran att få inne i is har det visat sig.
Rasande granna bilder du fått till här..i min värld är det konstfoto..
Mv/Gunte..
Svar från Vibybo 2018-03-04 17:00
Tack Gunte, makroobjektiv, is och sol ger fantasin möjligheter!
Fantasifulla kreationer. Ingen är den andra lik och de finns bara för stunden. Jag tycker man kan skönja djurhuvuden i några av dem.
Hälsningar Lena
Svar från Vibybo 2018-03-04 17:04
Tack Lena, där finns mycket med detaljer och endast fantasin sätter gränser. Fann tyvärr inte denna gång någon mer utpräglad avbildning, det blev mest abstrakt. Men å andra sidan gillar jag abstrakt fotograferande.