Den alternativa julkalendern.

24exp - Sundkvistarnas tjugonde dag

Idag föll bilderna på plats. Vi var bortbjudna på middag till en annan trebarnsfamilj. Embla och Freja var egentligen inställda på att fotografera granen som idag äntligen kom in och kläddes. Våra kameror fick följa med till våra vänner.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4


Laddar upp en sommarglitterbild mitt i den mörkaste vinternatten
M6TTL, Summicron 35 mm f/2.0, Tri-X

Jag tog min 24exp-bild vid matbordet i början av middagen. Det var mitt i det härliga kaos när alla barn skulle ha sin mat.

Freja väntade länge och tog till slut sin bild på alla leksaker de hunnit dra fram med en vackert klädd julgran som bakgrund.

Embla väntade ända till dess att vi skulle åka hem. Då samlade hon ihop barn och vuxna och såg till att vi stod vackert uppställda framför granen. Barnens kompis Gustav fick låna kompiskameran och hans bild blev nog ganska lik den Embla tog.

/Jocke

Inlagt 2008-12-21 00:46 | Läst 4364 ggr. | Permalink
Himla fin bild, Jocke. När man ser den så minns man hur kul och spännande det var med en sån liten gummi/plasbåt när man själv var liten! :)
Jag blir sugen att börja med SV igen...

Oki. Har nu köpt SV 127 formats film till min Kodak Brownie Starlett. Ska snart ladda kameran....
Har inte hunnit med att läsa din blogg under månaden som gått. Fin och rolig dokumentation nu när jag läser tillbaka.
Jag har försökt skriva ner varje dag vad jag fotat. När vi skall presentera bilderna blir ju texten/beskrivningen av dem en värdefull del av dokumentationen!