Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

12-233 51/365

Idag var jag på Fyrverkarbacken här i Stockholm. Jag var i en lokal på nedre botten så utsikten var begränsad. Efter mötet gick jag runt huset, lite avundsjuk på de som bör där.

Huset är vackert.

Och man hittar intressanta vinklar.

Inlagt 2019-02-20 19:55 | Läst 238 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Har varit inne i ett par lägenheter där och utsikten mot söder är magnifik! Vid 'låg' dimma är dom ofta ovanför, när dimman ligger över Riddarfjärden.. dessutom kan solen skina för fult där samtidigt som dimman ligger vid marknivå, har sett några bilder på det, det är fantastiskt vackert! Där bodde dessutom 'landsfadern' Tage Erlander under lång tid.. Håller med, där finns många intressanta linjer.. gissar att man behöver ett vidvinkel där om man står nära!
Hälsn!
Svar från begust   2019-02-20 21:57
Tack Jan, jag hade med min Sony RX100, med motsvarande 24-70. Ska nog återvända med stora kameran...
Även om jag ogillar städer så är sista bilden intressant, bra bild.
Visitors since 12 January 2008 Flag Counter

Innehållskategorier

Arkiv

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor