Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

12-292 108/365

I dag tog jag ledigt från jobbet, vi tog en promenad till Hötorget för att köpa lite torkade frukter. Det finns en säljare som har osötade torkade tranbär. Jag har dem på havregrynsgröten varje vardag. Jag köpte även lite torkade gojibär och mango, även dessa osötade.

Vi passerade genom Kungsträdgården och tittade på körsbärsknopparna, några har slagit ut.

Inlagt 2019-04-18 19:02 | Läst 235 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Visitors since 12 January 2008 Flag Counter

Innehållskategorier

Arkiv

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor