Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

158 Inventering

Gårdagen tillbringades i min frus butik med att räkna garnnystan mm. Något som måste göras inför varje årsskifte och bokslut. Det tog nästan 9 timmar för oss två att gå igenom hela butiken med avbrott för lunch. Sedan gick vi förbi Sushirestaurangen på hörnet och köpte med lite mat hem. Lite vin till det och sedan sov i alla fall jag en stund i soffhörnet.

Idag skall vi snart gå ut på en promenad, inget vidare väder, men det ser ut som solen kanske kan bryta igenom molnen just nu. Sedan skall jag ägna resten av dagen åt fotokubbens bokföring, jag är kassör.

Nästa år kommer att bli fullt av fotoaktiviteter för min del.

Vanliga fotoklubbsverksamheten, möte varannan vecka med tävlingar, föreläsningar etc.
Distanskursen i Digital bildhantering under våren.
Utställning på Galleri Lyktan i Skogås tillsammans med mina 7 klubbkompisar i februari. Från våra projektarbeten under 2007. Jag kommer att skriva mer om det här senare.
Jag har hyrt galleriet "Plåtboden" på Fjäderholmarna en vecka i juli. Måste ta lite Stockholmsbilder till dess med mer turiststuk tror jag om jag skall lyckas sälja något. Om inte annat så hoppas jag på en solig vecka då jag kan få möjlighet att träffa fotointresserade och diskutera bilder.
Fotoklubben, MGFK fyller 50 år, vi har vår årliga utställning i samband med Exposeptember och vi skall hålla i årets SVEFO-utställning i november.
Det gäller att vi i styrelsen får med oss många medlemmar som vill hjälpa till med arrangemangen. Sedan måste vi hitta en jury till SVEFO-utställningen.

Så 2008 kommer att bli spännande och utvecklande.

 

Inlagt 2007-12-30 11:43 | Läst 7215 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?