Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

221 Uppdaterad portfolio

Nu har jag lagt upp lite fler bilder från Stickut på Stockholms Stadsmuseum den 1 mars i år.
http://www.bengt_foto.fotosidan.se/viewpf.htm?pfID=198060
Jag har inte lagt något i någon pool ännu. En stor del skulle i och för sig passa i Dogma, men de är tagna med "fel" utrustning. Tog inte med OM1:an då vi hade en hel del annat att bära på också. den fick inte plats i min lilla ryggsäck.

Till samtliga bilder har jag använt Nikon D200 med Sigma 17-35mm f/2.8-4 EX  eller Tamron SP90 samt SB800 på de flesta bilder även utomhus bilderna.

I övrigt på söndagen har jag varit på IKEA och lämnat tillbaka lite ramar, ätit lunch, fikat och gått igenom lite av kursen i Digitalbilds kursen på Högskolan i Jönköping. Nu skall jag fixa lite på hemsidan till jobbet. Det finns lite brister i länkar mm som måste åtgärdas. Vi hade gjort allt i ASP och sedan när vi bytte från Telia till Ownit visade det sig att Ownit inte hade stöd för ASP på sina servrar. Då var det bara att sätta sig och göra om hela hemsidan till html. Eftersom jag har begärnsade kunskaper i html så blev det några missar. Nu skall jag försöka fixa till dem.

Dreamweaver som jag har för hantering av hemsidan är rätt bra att jobba med i alla fall. Det underlättar för en som inte lärt sig koda på andra sätt.

Ha en skön kväll!

Inlagt 2008-03-09 17:13 | Läst 3407 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?