Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

14-78

Från Ågesta till Stockholms innerstad. Jag gick upp lite tidigare i morse och då min fru åkt iväg på en kurs tog jag en promenad på stan. Började längs kajen vid Hammarby sjö, upp längs Bondegatan, Kvastmakarbacken, Kvastmakartrappan, Åsögatan, Erstagatan, Frejgatan, Katarainavägen. Slussen, Skeppsbron, Kungsträdgården, Sergelstorg, Regeringsgatan, Västerlånggatan, Götgatan, Katarinavägen och så var jag hemma igen. det blev en del bilder under vägen så klart lite blommor i höstfärger och en del arkitektur. Nikon D850 och Nikkor 24-70/2,8 till alla bilderna.

Börjar med blommor

Norra hammarbyhamnen

I gropen kommer Ersta Nya Sjukhus att stå

Guldbron sedd från Skeppsbron

Kungsträdgården

Vid Sergelstorg blev det några dubbelexponeringar

Inlagt 2020-09-19 14:46 | Läst 969 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
En rejäl promenad med fint morgonljus. Jag är ju inte så intresserad av arkitektur men tycker ändå att det är intressant med den variation av byggnader som du lyckats fånga på bild under promenaden. Allt från de gamla trähusen till stora stenschabrak och det som är så nytt att det byggs just nu. Dubbelexponeringarna bjuder på en extra spännande blandning.
Hälsningar Lena
Svar från begust 2020-09-20 14:36
Tack Lena, ja jag hade 17 000 steg då jag gick till sängs....
Staden är full av spännande byggnader och parker, så jag planerar fler utflykter då ljuset är intressant. Och dubbelexponeringarna ska jag jobba vidare på.
Vackert! Fin morgonsol i ditt område dessutom.. Bra promenerat också!
Hälsn!
Svar från begust 2020-09-20 19:10
Tack Janne, nästa gång kanske det blir promenad åt ditt håll.
😁