Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

2-121 Söndag i Örebro, och lördagsvernissage

men inga bilder! Jo en bild på slottet. Tog med min Ixus och glömde att jag i fredags knäppte ett par hundra bilder, många med blixt. Så batteriet var helt dött efter att jag tagit första bilden i Örebro. Analedningen till att jag åkte till Örebro var en mässa för bl a garner. Jag skjutsade min fru, och vi hade en trevlig dag tillsammans. Fler timmar i bilen än på mässan faktiskt, men så är det ibland.

På vägen hem stannade vi vid IKEA, Kungens Kurva och jag kan lugna alla oroliga, det råder ingen ekonomisk kris i Stockholm. Parkeringarna runt Kungens Kurva var välbesökta, och det strömmade ut folk med vagnar, kassar mm ur butikerna. Vi skulle bara ha en rullgardin, vår nya balokngdörr kommer att monteras i början på veckan och eftersom det är med isolerglas kan vi inte återanvända persiennen. Det fick bli en rullgardin i stället.

Vi ser fram emot att få de nya fönstren och dörren på plats. Det gamla fönstren är ruttna och det känns inte meningsfullt att renovera. Vi vill ha ett annat utseende också samt bättre möjligheter att vädra. Bilder på före och efter kommer då arbetet är klart.

Jag var på vernissage igår och knäppte ett gäng bilder. Visar ett litet urval här.


En del av de glada "Vantmakarna" utanför sitt vernissagefönster


Så här ser det ut i fönstret, muddar, vantar, mössor mm i härliga höstinspirerade färger.


Butikens maskot "Lillåke" har fått fin väst och mössa samt fluga dagen till ära.


Det var mycket folk i butiken hela lördagen. Funderar på att ta med mina studioblixtar nästa gång och slå i taket så jag får lite bättre ljus


På grund av reflexer var det svårt att få bra bilder genom fönstret så jag tog en bild ovanifrån, inne i från butiken.
Jag kommer att göra ett bildspel och lägga upp på en annan sida. Länk kommer.

Sov gott

 

Inlagt 2008-10-19 20:24 | Läst 8661 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
:-) ahhh staden med en gata och ett slott :-)

måste besöka den igen snart....
svårfotograferade omgivelser-hur blev bilden på slottet + :-)
Svar från begust 2008-10-20 08:56
Ja jag hann bara se en gata i alla fall :)
Slottsbilden publiceras kanske vid senare tillfälle. Har inte hunnit kolla den, batteriet på laddning
mvh
Bengt