Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

2-124 Örebro och modellbilder i svartvitt

I söndags var jag till Örebro, det blev en bild tagen eftersom jag inte hade laddat batteriet i min Ixus, vilket var den enda kameran jag hade med. Till min frus stora förvåning. Hon är van att jag släpar med det mesta, i all fall minst två kameror.

Örebro slott, bilden är beskuren och uppskärpt.

För två år sedan, i oktober 2006 åkte jag till Örebro med min fru och en av hennes kompisar första gången i samband med denna mässa. Min fru skulle gå på mässan tillsammans emd sin kompis och jag hade bokat träff med Sofia A från modellbilder.se för en fotosession. Bilderna här nedan är från detta tillfälle. Tagna med min F70 och Tri-X samt en 70-300 zoom jag hade då.

 

Inlagt 2008-10-21 21:56 | Läst 9364 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
slottet är inte helt illa, det är svårfotograferat....detta är baksidan väl?
gillar bäst den mittersta från slottsbron/modellen.
Härliga bilder Bengt:o) 2:an fastnade mina ögon för mest.

Ha en riktigt bra dag!

MVH Lasse