Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

2-127 Fotoklubbskväll

I dag samlades vi som vanligt i vårt rum påMidsommargården. 15 stycken var vi i kväll, inkl 3 nyfikna blivande medlemmar? Eftersom vår ordförande plågar sig i Brasilien jst nu fick jag ta över ledningen för kvällen.
Vi diskuterade lite grann kring ev förändringar i vår stående "Fikabildstävling". Jag har lagt ett förslag om att vi kanske skall ha tema på dessa ibland för att få igång diskussionerna lite bättre. Vi får se vad det blir.

Kurre berättade att han varit på KG52 och sett Peter Ten Hoopens utställning, trots att Kurre gillar Peters bilder så var inte detta en utställning han tyckte var så mycket att se.
Efter fikabildstävlingen så gick vi upp och fikade och pratade vidare om diverse ämnen. Sedan var det dags för den sista Tematävlingen för terminen. Tema: Jord. Många tolkningar en del med humor och en del med större svärta, samt en hel del plöjda åkrar. Själv bidrog jag med lite bilder från Etna. Man får ha med 5 bidler var på tematävlingar och man måste rösta på 3 favoriter, dock inte sina egna.

Björn vann detta tema, han har varit ganska dominerande på tävlingarna under året.

Det här var mina bidrag till dagens tematävling

Inlagt 2008-10-23 22:23 | Läst 6158 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Visitors since 12 January 2008 Flag Counter

Innehållskategorier

Arkiv

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor