Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

2-15 Lördag

i dag har jag tagit det relativt lugnt. Handlade lite på förmiddagen och sedan har jag strukit några skjortor mm. Efter lunch redigerade jag lite bilder under tiden som middagen marinerades. Jag grillade kyklinglår i egen marinad med lite extra kryddor. Till det ugnsbakad färskpotatis och som efterätt en smulpaj med hallon och rabarber serverad med vaniljglass.

Nu sitter jag i soffan och jäser. Under tiden jag sneglar på ett avsnitt av Morden i Midsommer håller jag på att formatera om en dator. Uppgraderar till XP på den och förhoppningsvis kommer den att må bättre senare. Den har krånglat lite med Windows 2000.

 

Inlagt 2008-07-12 21:50 | Läst 4653 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Låter som en skön dag.
Har själv också tagit det lugnt. Ett av barnen är sjuk så det blir inte så mycket mer än hemmapyssel.
Hoppas din söndag blir lika lugn och skön.
Kram Lena
Svar från begust   2008-07-13 13:44
HOppas den lille kryar på sig!
Söndagen går också åt till hemmapyssel
Kram
Bengt
Det vattnas verkligen i munnen, det där med smulpaj och vaniljglass-- är tyvärr så allergisk så jag skulle förmodligen dö knall och fall om jag åt av det-- men bär går bra, det äter jag massor, plockar dem också.
Svar från begust   2008-07-13 13:46
Allergier är inte kul! Min yngsta dotter påpekade också att det minsann inte var hallon och rabarber utan jordgubbar och rabarber. Sedan är det bara margarin, socker och havregryn i smuldegen, en aning vetemjöl om man vill samt sirap.
/Bengt
Visitors since 12 January 2008 Flag Counter

Innehållskategorier

Arkiv

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor