Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

2-189 Grunge II

Inlagt 2008-12-22 21:06 | Läst 7216 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Bra jobbat oavsett hur tekniken/stilen är "tänkt" att användas har du gjort ett bra bildbehandlingsjobb och jag är säker på att du får godkänt när du förklarat hur du tänkt. Kursen är ju faktiskt en bildbehandlingskurs och inget annat. Gillar dessutom din stilbrytning ;-)

Kul med nya foton som "gamla" och du har använt tekniken "Grunge" bra enligt min mening.

Såg komentaren nedan och visst kan det vara så att du missat tjejen men det kan lika gärna vara så att du velat framhäva tjejen, i så fall har du lyckats....

Kul är det i vilket fall...
Svar från begust   2008-12-22 21:38
Tack Ingela! Du som är klar vet ju vad som krävs.
Stilbrytning provocerar. Som jag skrev till Niklas så vill jag i alla fall idag inte skrynkla till henne.
Hej!
vet inte fall du är uter efter kritik?
så du får skälla på mig så fall.

fått till det ganska bra men du missade att få lite veck o sprickor på tjejen i gult, ser ut om du klistrat in henne.sen kanske det skulle vara lite mattare "skriver man så?" färger för att det ska passa in som ett gammalt skrynkligt fotografi.
Svar från begust   2008-12-22 21:36
Jag är bara tacksam för kommentarer och synpunkter/kritik.
Det här är bilder jag jobabr på för min examination i kursen Digital bildbehandling.
Jag vill lyfta fram dansaren samtidigt visa att det finns en annan sida av denna flärdfulla värld.
Har provat med och utan veck/sprickor på dansaren och tror att detta är det resultat jag vill ha.
I all fall idag
Tycker det är bra, som jag skrev igår. Du har en egen stil och ett eget tänk som väcker uppmärksamhet. Möjligen kan jag tänka att det ändå blir lite för rent, men du har ju förklarat ditt tänk, och ja, det bör nog bli ett godkänt "med spets" för detta jobbet!
Visitors since 12 January 2008 Flag Counter

Innehållskategorier

Arkiv

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor