Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

290 Planering

I dag hade vi styrelsemöte och började planeringen av höstens aktiviteter. Det gäller att försöka få fram ett intressant och spännande program. Vi föröker nu bryta lite i invanda rutiner och hitta på nya saker att ta upp på mötena. Då vi provat att ha teknikmöten tidigare så har uppslutningen varit dålig. Så det undviker vi. Nya medlemmar tycker att vi varit lite för enformiga på mötena under året så därför har vi försökt att komma med lite nya grepp.

Får se om vi lyckas, det är en del föreläsare att kontakta och övertala att komma till oss.
Nu när jag kom hem så kom jag på att det kanske finns en del bloggare man kunde få ned i lokalen och berätta om sitt bildskapande? Vi har ju haft Bengt Björkbom vilket var en riktig hit.
Kanske man skulle ordna gemensam träff med någon annan fotoklubb och diskutera bilder? Måste nog maila övriga styrelsen i morgon, det kan ju finnas fler som kommit på saker efter mötet?

I höst har vi förutom vår årliga utställning i september lovat att anordna SVEFOs utställning i november. Samtidigt fyller MGFK 50 år i år så det måste ju också firas vilket kräver den del planering. Mer information om utställningarna kommer i höstens bloggar.

Nu är klockan över 23 så det är dags att gå och titta på kudden. Måste upp och jobba i morgon som vanligt. Väckarklockan ringer kl 06.00

 

Sov gott

 

Inlagt 2008-05-19 23:16 | Läst 2921 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
God morgon!
Jag har sovit jättegott!
Olika perioder i livet har man tid med olika saker.
Jag har varit med och drivit Föräldrakooperativt dagis, suttit med i Föräldraråd och skolstyrelse, varit simtränare mm.
Nu ägnar jag mer tid åt min familj,jobbet och min hobby.
Kram Bengt