Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

3-135 Mellandagsrea i Wichita

i söndags lyfte vi från Arlanda och 24 timmar senare somnade vi på ett hotellrum i Wichita, Kansas. Ja jag sov nog några timmar i luften också. Har fått den gåvan att kunna sova även på konstiga ställen.
På kl 10 lokal tid kom vår dotter och hennes pojkvän för att hämta oss. Vi började med en utflykt till en mall för att kolla mellandagsrean. Lite kläder till tjejerna blev det, ca 150 kr för ett par jeans, sedan åkte vi till Barnes och Noble, bokhandel med det mesta.
Jag köpte B&W magazine samt en bok om Anne Leibowitz, inte på rea, men billigt ändå, även en bok om hemsidor hamnade i min korg.

Vi åkte vidare mot Hays där LInnea och Fred bor och studerar. Några stopp på vägen för att sträcka på benen och se oss om.
Vi åt en rejäl lunch, hamburgare med tillbehör på restaurang Red Robin. Väldigt god samt mättande och vi klarade oss på en enklare middag sedan.

Lite bilder har det blivit, men jag har inte hunnit ladda över dem till datorn ännu så det får bli ett senare inlägg.

 

Inlagt 2009-12-29 16:25 | Läst 4675 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Är det inte lite "overkill" att åka ända till USA för att gå på mellandagsrea??? ;-)) Och hamburgare finns ju i Sverige så... :-)

Skämt och sido, ha ett skönt nyår over there! /Peter
HAr oxå en bok av Anne Leibowitz som jag fick av Peppe. Han hade fått i julklapp på jobbet. Han är minst sagt måttligt intresserad så jag fick ta över den. Få se om det är samma bok.
Håller med Peter; Mellandadsrea och hamburgare!!!!
Tur att du har dottern att hälsa på annars hade det varit dyra burgare;-))
Ha det riktigt bra "over there", Ska bkli kul se bilderan när du kommer hem,SÅ äar jag naturligtvis nyfiken vad det blir för ny kamerapryl :-))) EN massa bra, Hälsa de jag känner //Kurre