Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

3-28 Semester!!!!!!!!!!!!! och Prideparad

en vecka från och med i dag. Min äldsta dotter skall flytta till USA på lördag så vi tänkt plåga henne lite denna kommande vecka. Umgås hela familjen och göra saker tillsammans. Känns lite kosntigt att hon nu skall flytta hemifrån.
Just nu ser jag på Elvis Costellos program på tvåan. Fast idag är det Elton John som intervjuar Diane Krall. En jazzartist jag missat, me jag skall nog skaffa någon skiva med henne.

Idag var jag på stan och fotograferade Prideparaden Mycket färg, glädje och musik. Började i Humlegården och fotade lite före avfärden- Sedan stod jag på BirgerJarlsgatan och fotade paraden då den passerade. Set var väldigt mycket publik. Jag kommer att göra ett särskilt album med bilderna, info och länk kommer. Måste bara redigera bilderna lite först.

Lite kan jag visa nu


Le Chic Burlesque Theater


Le Chic Burlesque Theater


Makeupartist och modell Petra H

 

Inlagt 2009-08-01 20:35 | Läst 3226 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Kul att se bilder från paraden som jag själv missade. Skulle ha fått fotografera där men råkade ha bokat in semester som sammanföll så det gick i stöpet. Gillade speciellt bilderna på Le Chic Burlesque Theater! Roligt sammanträffande: Petra som är på sista bilden är en kompis kompis som jag träffat på en bröllopsfest i Falun.