Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

333 Flickr

Nu har även jag skaffat ett konto på Flickr. Jag ville ladda upp alla bilder jag tog på Qarnevalen i år och det var lite jobbigt att göra här på FS, eftersom man bara kan ladda upp en bild i taget, och jag har 180 bilder. Alla är inte bra, kanske men kan vara av intresse för någon deltagare.

Sedan upptäckte jag att man bara får visa 200 bilder i taget på Flickr om man inte har ett betalmedlemskap. Det var ju inte så roligt, det betyder att jag måste hitta ett annat sätt för att visa större mängder bilder. Hemsida är väl det bästa. Jag har ju bland anant 1500 dansbilder jag skulle vilja publicera :-), nja kanske inte alla, men flera i alla fall.

Ha en skön lördagskväll.

 

Inlagt 2008-06-28 22:13 | Läst 7103 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
"Med tanke på att du får ladda upp hur många bilder du vill är det inte särskilt dyrt med betalmedlemskap i Flickr!"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
ja fast det börjar bli kämpigt, myspace borde jag snabbt få i ordnig-för film idioter,facebook i ögonblicket är den mycket knuten till film-där hamnar produktionbilder-intressanta för dem som är med-sällan för andra,fotosidan för lite bättre kvalitet, bloggen för de bilder jag inte kan få andra att pinas med typ farfars diabilder och super8 film,gääääässssp....men hur når man? borde satsa på flickr, men bara det omögliga namn borde avskräcka, men hur hinner man??????
Svar från begust   2008-06-29 17:37
Att hinna är det svåra...
Med tanke på att du får ladda upp hur många bilder du vill är det inte särskilt dyrt med betalmedlemskap i Flickr!
Svar från begust   2008-06-29 17:38
Nej det är ingen stor kostnad, men eftersom jag har en hemsida registreras.. Måste sätta mig och koda färdigt. En del finns men det återstår delar.
Visitors since 12 January 2008 Flag Counter

Innehållskategorier

Arkiv

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor