Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

334 "Födelsedagen" närmar sig

På tisdag är det precis ett år sedan jag började blogga. Otroligt vad tiden går fort då man har roligt. Eftersom jag inte startade besöksräknare förrän i januari 2008 har jag ingen aning om antalet besökare. Snittet sedan 12 januari är i alla fall 134 unika besökare per dag. Jag har i alla fall beslutat fortsätta ett år till. Målet är ett inlägg per dag vilket jag inte riktigt klarade i år och jag tänker inte skriva 31 inlägg till före tisdag. Lär inte hinna i alla fall, måste ju jobbe lite även nästa vecka.

Kollade lite på mina första blogginlägg och ser att det haft fler än 2400 besökare enk FS statistiken! Det höjer ju snittet per dag avsevärt.

Sedan semester!!!! Det ser jag fram emot, våen har varit hektisk både jobbet och privat. Så vi sticker två veckor till Sicilien lite senare i juli, där finns inga måsten annat än sol, hav mat och vin.... ja lite fotografier lär det väl bli.

Det svenska paret Yvo Eussen - Elisabeth Novotny

 

Inlagt 2008-06-29 21:00 | Läst 6892 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
grattis på ett års dagen!
Visitors since 12 January 2008 Flag Counter

Innehållskategorier

Arkiv

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor