Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

3-95 Halvdag på jobbet

var det igår. I alla fall för mig, fördelen med att vara egenföretagare, att kunna disponera tiden som man vill ibland. Jobb finns det, men jag kan göra det på andra tider om jag behöver, och inte behöver inte har något möte.Så i fredags slutade jag jobba vid två tiden. Tog en promenad från Mariatorget till Galleri Kontrast och kikade lite på Karl Sandells bilder från Stockholm 1926-45. Mycket sevärt.

Sedan fortsatte jag genom gamla stan till Kulturhuset där det visas två utställningar Alessandra Sanguinetti samt Shirin Neshat. Båda utställnngarna är sevärda tycker jag. En kopp thé på tredje våningen innan jag vandrade tillbaka till Söder för att hämta min fru. Tillsammans fortsatte vi till mina föräldrar för att äta middag, min syster som bor i skåne är på besök med sin familj denna vecka. Så det blev en riktig familjemiddag.

Lite bilder från promenaden:

Slutligen en bild från Brännkyrka Kyrka i kväll

Inlagt 2009-10-31 22:47 | Läst 6888 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Visst är det skönt att vara sin egen, det gäller bara att kunna stänga av jobbet ibland och det verkar du kunna. Annars brukar ju oron över ekonomin hindra de flesta att ta ledigt, synd.

Riktigt fina bilder! Jag gillar speciellt den vid slottet. Inte ofta man ser silhuettbilder därifrån. Och kyrkogården! Jag var vid Skogskyrkogården igår kväll, en sällsam upplevelse bland alla lyktor och ljus.

Ha det gott! /Thomas
Svar från begust 2009-11-01 09:30
I dagsläget ororar jag mig inte för ekonomin. Däremot för att hinna slutföra uppgifter. Så man får planera och jobba på helger ibland.
Tack för kommentar.