Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

4-116 Visuell kommunikation Lektion 1

I dag har jag ägnat ett par timmar åt den första lektionen i Visuell Kommunikation.
Intressant start, riktigt roligt och inspirerande.  Första uppgiften var att välja ut en favoritbild i The Photo Book och fundera över varför man gillar just den bilden. Så jag har suttit och bläddrat fram och tillbaka och försökt hitta en favorit. Det finns många jag gillar så nu är det bara att besluta sig för vilken.

Sedan har jag arbetat med att ta fram, namnge och redigera ett 30-tal bilder jag ska leverera till en kund på måndag morgon. Det är en serie föreläsarbilder från 2009 som med största sannolikhet kommer i en bok. Liten upplaga, men roligt i alla fall.

I övrigt så är det rätt mycket som händer denna vecka, bl a ska jag på e liten klassträff med vänner från KTH. En del har jag inte träffat på nästan 20 år så det ska bli kul. Torsdag kväll är det fotouppdrag på kvällen , fredag - lördag konferens med jobbet. Dessutom finns det en del arbetsuppgifter att hantera på dagarna.


Föreställningsbild från Dansens Hus

Inlagt 2011-01-22 15:35 | Läst 4068 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Den kursen har jag också gått :o)
/Milla
Svar från begust   2011-01-23 11:12
Alla jag pratat med som gått den verkar nöjda
Jag vet ärligt talat inte om jag verkligen tycker om dansbilden, men en sak vet jag alldeles säkert: Den är helt suverän, som bild betraktad. En verklige femma i alla avseenden, färger, exponering, komposition, känsla. Applåd!
Svar från begust   2011-01-23 11:11
Tack Ernst.
Här var det mest fråga om timing.
Att fånga dans är svårt, särskilt när man inte sett föreställningen innan
Hela denna föreställning var improvisation
Ok... Jag gillade den inte :o(
Mvh Milla

Ps. Har sista uppgiften kvar ;o) Ds.
Visitors since 12 January 2008 Flag Counter

Innehållskategorier

Arkiv

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor