Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

4-32 RockBjörnen på jobb

I går hade jag en trevlig kväll med Björn i Stockholm.
Vi möttes på Medborgarplatsen

där Björn satt och fotograferade



det här var vad han såg genom kameran

Vi vandrade sedan ned till Skeppsbron där det var uppställt en Scen mittemot slottet. Roskildefestivalen hade slagit upp en scen och bjuder nu under veckan på diverse grupper. Vi tog en öl, lyssnade och fotograferade.
Vi fick inte komma in i VIP rummet

Bandet kallades The Blue Van


RockBjörn fotograferar

Efter ett par låtar vandrade vi vidare mot Kungsträdgården där Ung08 pågår. Även här var det full ös på scenen men betydligt fler åskådare än vid Roskildescenen

Vidare mot Gustav Adolfs Torg där det inte pågick någonting då vi passerade, så vi fortsatte till Brunkebergstorg. En jazzgrupp spelade och det blev ett antal bilder till.

Sedan tillbaka till Roskildescenen och mer rock, Björnen måste ju ha sitt ;)
Eftersom volymen verkade vara anpassad till en större arena och större publikhav valde vi att fortsätta hemåt för att spara resterna av vår hörsel. Skall ta med öronproppar nästa gång.

Mer bilder kommer kanske i morgon.
God natt

Inlagt 2010-08-12 21:33 | Läst 1730 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ni verkar ha haft en trevlig runda tillsammans. Jag åker nog in en sväng i morgon tror jag. På söndag är det ju världens längsta bokbord på Drottninggatan så det tänkte jag också besöka. Har man tur kan man hitta något trevligt att läsa. Bra att du tipsade om öronproppar förresten :).
Riktigt bra bilder!