Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

8-68 Vernissage Uppenbarelsekyrkan, Hägersten

Jag fick möjlighet att tillsammans med ett tjugotal andra konstnärer ställa ut bilder på temat "Blott i det öppna" en psalm skriven av  Britt G Hallqvist. Att ta fram bilder på ett tema är alltid stimulerande. Mitt val föll på två svartvita bilder från Gotland som jag skrev ut på Akvarellpapper i formatet 50*50 cm. Bilderna har jag tagit med min Hasselblad 500 C/M, negativen är framkallade och skannade på lab.
Jag tog några bilder på vernissaget och i kyrkans kolumbarium, som är ett gravvalv med nischer avsedda för förvaring av de gravurnor i vilka de kremerade avlidnas aska finns. I varje nisch finns det möjlighet att förvara mer än en urna. Namnet kommer från latinets columbarium, som betyder duvslag.


Vacker sång och musik fick vi ta del av

Det finns även ett mindre kapell här

Inlagt 2014-09-28 19:45 | Läst 2627 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fina bilder från en fin kyrka! Hade varit skoj att få se en bild på dina bilder också! =)
Ha det så bra!
Svar från begust   2014-09-28 20:23
Tack Helené
De finns en bild på mitt Instagram: bengt_foto.
Utställningen pågår 28 september – 19 oktober :-)
Mina bilder hänger i entréhallen
Vilka fina bilder på kyrka kapell bild 8 är fin Ha det gott : ) // Gert
Hej Bengt! Ska försöka ta mig dit och se utställningen.. Fina bilder du visar.. och jag tror du anar vilka jag gillar mest;-) /Anna
Många fina bilder Bengt! Kyrkor har ofta fina interiörer!/ Björn T
Vilket ställe att ha en utställning på. Det ser ut att vara värt ett besök bara själva lokalen. Ska försöka ta mej dit.
Hälsningar Lena
Visitors since 12 January 2008 Flag Counter

Innehållskategorier

Arkiv

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor