Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

9-84 Efter vernissagen

I lördags var det vernissage på min utställning med bilder från Havanna. Stort tack till alla som kom förbi. Trevligt att träffas och prata lite. Tyvärr hinner man ju inte prata så länge med var och en.

I dag var jag på plats igen och fikade med två kompisar som inte kunde vara med på lördagen. Jag kommer att fortsätta fika där mellan 17 och 18 på måndagar tom den 14 dec. Sedan blir det några måndagar i januari också kanske.

Välkomna till Coffee Bean Cafe Tellusborgsv 77A.

Inlagt 2015-11-30 22:17 | Läst 2453 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Bra idé att ställa ut på ett fik tycker jag! Känns lättillgängligt och mindre pretentiöst än på ett galleri el liknande.
Får se om jag kan lura med Thomas dit på en fika någon helg då jag är i Sthlm.
Hej Bengt, var ju i Sthlm i lördags och hade tänkt ta mig dit men det kolliderade med mattider när vi var på besök. Få se om det blir vid ngt annat Sthlm-besök. / Björn T