Min utställning börjar närmar sig.


blir nog ingen fika utomhus i dag heller. Men parasollfoten står där och bara väntar på att solen ska börja lysa.

Sitter just nu inne och hamra på min dator, har sänt iväg lite reklam gällande min utställning som ska vara i mars och har i dag fått reda på att 100 passpatourer ligger och vänta på mig på bussgods i Växjö. Fotobutiken i stan kopierar just nu 100 st 20x30 bilder till min utställning och jag ska så snart som möjligt börja sätta in dessa i ramar. Problemet är oftast att jag måste pusta ramarnas glas och att det oftast blir bökigt när man ska montera bilderna. Kan inte säga att jag ser fram emot att montera 100 st 20x30 bilder.

Nästa utställning ska jag inte slå på så stort, nästa gång ska jag ställa ut med 20 bilder så att man får en lätt överblick på det. Som det är nu med 100 bilder uppdelade på två ställen är lite tufft. Men det ska bli roligt.

Hoppas att det blir bra

Hoppas det kommer folk och tittar

mvh

Morgan Larm

 

Inlagt 2010-02-08 16:19 | Läst 1005 ggr. | Permalink
Det låter ruskigt spännande! Jag hoppas du får ett stort gensvar. Jag hoppas vidare att vi får se lite bilder från hängningen och senare evenemanget i din blogg.

Skickar iväg en lite lyckospark redan nu...
Svar från fotomojje 2010-02-08 19:47
Hej!
Och tack. Som arbetslös måste man hitta på saker för att känna att man har ett värde som människa.

Att fotografera ett femtiotal kronobergsprofiler där jag tagit 1-3 bilder på dem och göra en fotoutställning är ett av mina projekt för att få något att hända. Jag hoppas att många kommer att titta på utställningen och att jag får upp ögonen på några som kan ge mig chansen att få arbete.

mvh
Morgan Larm
Skulle vara lite roligt att få reda på ungefär vad allting har kostat dig när du är klar med allt också :) Önskar dig lycka till!
Svar från fotomojje 2010-02-08 19:49
Jag sålde min motorcykel som jag hade och har väl lagt ner de pengarna på ramar, förstoringar, passpatourer osv..... Men jag ångrar mig inte alls, i bland måste man göra det som man känner för. Visst hade det varit härligt om man skulle få några pengar från någon, men då jag har a-kassa så kan jag nog inte få några pengar. Vi som är arbetslösa måste satsa allt själva.

mvh
Morgan Larm