Att se naturen genom kameran.

Säljstök och väldigt minimalt med foto

Är fortfarande mitt i säljstök av sommarstuga med allt vad det innebär. Det ska rensas, åka till återbruk, mäklare och letande av lgh.
Men nu efter intensiva helger så är lilla paradiset ute på hemnet och jag har hunnit med även några lgh visningar. Snart ger jag mig in i mitt fotande igen.
Först ur blir Tysslinge och svanar nästa helg och inom kort även Hornborgasjön och tranor.

Inlagt 2024-03-16 05:23 | Läst 422 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Snyggt, den första blev riktigt bra. Flytt och söka nytt är jobbigt, förra gången så bröt jag benet under rengöringen inför försäljningen och huset blev sålt när jag låg på sjukhus (jag var iaf ur vägen). Hitta ny bostad slapp jag också, så jag fick sända iväg spanare
Fina bilder och visst är det så att det ibland måste vara annat som går före, det gäller bara att hitta balansen. Det låter som bra planer du har för foto lycka till och ha en fortsatt trevlig helg.
Jag har saknat dej på bloggen och väntar ivrigt på att du ska komma igång igen. Förstår förstås att det varit och fortfarande är en massa jobb med både försäljning av stuga och lägenhetsbyte. Jag försöker också hitta lämpliga dagar att åka till i alla fall Tysslinge.
Hälsningar Lena
Förstår att det känns tufft när jag sett din vackra stuga. Men efter försäljning så slipper du "bekymra" dig. Då får du ge dig hän till att fota och måla.
Härligt med hobbys i alla fall.
Jag åker till Tysslinge på måndag.
Ing-Marie
Riktigt snyggt där, inte minst den första bilden! Lycka till med försäljningen! Många hälsningar/ Björn