Att se naturen genom kameran.

En hel del is..

Jag tog mig till Skräddartorpsfallet i helgen för att fota is, något jag aldrig gjort. Det svåra var att det inte gick att komma nära, men is fanns det och den är otroligt vacker.

Det blir helt klart fler gånger jag fotar is. Ska leta på något ställe där man kan komma lite närmare utan att ramla i.

Inlagt 2023-02-01 19:20 | Läst 490 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Is kan bjuda på många spännande former och figurer. Den ena bilden blir heller aldrig den andra lik. Jag fastnar nog mest för sjätte bilden där det ser ut som en liten individ håller sej fast i ena kanten. Fans det ingen strömstare?
Hälsningar Lena
Synnerligen vackert, älskar isbilder med 'gnister' i.. som här! Har själv fotat mycket is genom åren, och ibland får man ju in även det blå himmelsljuset eller för all del färgerna från en nedåt/uppåtgående sol i isen, det kan bli hur vackert som helst med dessa 'ädelstenar'.. Bäst gillar jag bild 5,6,7 här!
Hälsn!
Svar från Erkenius 2023-02-03 08:40
Tack, vad roligt att höra! Trevlig helg/ Mvh Nina
Det är de små detaljerna som gör det när dropparna bygger isskulpturer, gillas mycket!
Svar från Erkenius 2023-02-03 08:42
Tack Stefan! Det blir nog fler gånger med is. Hade en annan tanke på foton men isen var för långt ifrån. Trevlig helg/MVH Nina
Det är fascinerande med is och dina bilder är både behagliga och spännande med sina blåtoner. Liksom Lena tycker jag bild nr sex är lite extra med den hängande lilla figuren.
Hälsningar Christina
Svar från Erkenius 2023-02-03 08:43
Tack Christina! Kul att få höra. Min tanke var lite mer detalj men isen var för långt ifrån och i större mängder. Men helt klart kul och blir fler ggr./ Trevlig helg/Mvh Nina
Läckra och inspirerande isbilder. Spännande struktur och formationer.
Hälsningar Halina