Att se naturen genom kameran.

Några fåglar till..

Är fortfarande mitt i försäljningen av stugan och letandes av lgh men har i helgen haft utställning både på foto och mina tavlor. 250 besökare hade vi under 2 dagar i Söderbärkes "Konst i Påsk" Jag visade mina tavlor för allra första gången vilket var lite pirrigt, men sålde 2 tavlor och ett foto så det var riktigt kul!

Det jag fokuserade på under helgen i Tysslinge var lite mer lång slutartid och dubbelexponering. Det är den typen av foto jag själv gillar.
så här kommer en serie.


Gillade ljuset på svanens vinge i denna.


En till mörk bild som jag fastnade för, det är väl änder eller liknande.


En lite mer "ren" bild men fortfarande lång slutartid.


Här gillar jag fötterna. Så vita vackra fåglar, och så har de så stora svarta fötter.


Här är gänget på väg upp i en rad.


Flyger iväg ovanför husen.


Gillar dessa stim av fåglar, men fick ingen riktig höjdare av dessa bilder.


Dubbelexponering behöver jag också träna mer på. Svårare än man tror.


Avslutar med en av mina egna favoriter från Tysslinge. Gillar färgerna och rörelsen i denna bild.

Inlagt 2024-04-02 18:37 | Läst 361 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vackra suddsvanar!
Roliga och levande bilder att titta på. Kul att du vågar exprimentera!
Den sista är fin. / Kjell
Sista bilden är ju en höjdare och ljuset på svanen är fint på den första. Jag tycker också att dubbelexponeringen är riktigt bra, det är väldigt svårt att få till tycker jag. Kul att du sålde två tavlor och även ett foto. Jag har funderat hur det gått för dej. Fint att du ändå kan ta dej tid och titta in här ibland fast det är mycket på gång just nu.
Hälsningar Lena
Snyggt, inte lätt att få till men när man lyckas så blir det häftiga bilder. Gillar mest 3, 5 och 6
Väldigt tjusiga bilder..
Gillar nog svan 1+3 bäst..
HaD/Gunte..