Man lever bara en gång...

Vårterminens sista Dagnys nu lördag...

Det har blivit några fotofikan nu, med alltifrån några få deltagare till många, allt från bara lokala besökare till  inresta besökare från Västerås och Stockholm. Men alla är alltid välkomna, oavsett bostadsort eller kamera. :-)

Nu på lördag, enligt rutin, stadgar och tradition, är det träff 11:00 på Broströms. ALLA VÄLKOMNA.

Inlagt 2012-05-30 22:26 | Läst 2526 ggr. | Permalink
Avslutningen blir 15/6....
Tur du flaggade även för 15/6 då jag har lite snärjigt just nu. Dyker eventuellt spontant upp på lördag.
Bilden på Rauni pekandes är härlig!
//ewa
Fågelsången var ju detta ifrån, men vi var ju ett antal till, vill jag minnas. Fågelsången hade en trevlig lokal, men de har nu byggt bort den där lite avskilda krypinen, tyvärr. Och så är det jämt "för mycket" folk där. Men ägaren var snäll mot oss genom att låta oss boka ett antal platser! Alla medverkande här är upptagna av kameraprylar, konstigt.., ;-) Och: vi har visst bytt namn, från fotofika till fotfika!
Svar från Otten 2012-05-31 21:47
Visst är det från den gången vi var på Fågelsången, första gången Diavatis var med, en kille jag ibland åker MC med numera. Hoppas han dyker upp igen på lördag :-) Johan Garbo var oxå med. Noterbart är även att Jennie testar Tobbes kamera, Tobbe testar Johans och JO har precis lånat mitt minne och pular ner i sin Canon. Och O i foto försvann när jag lade på ramen och märkte det ej förrens nu, en så kallad fotnot?