Man lever bara en gång...

Uppdaterat hårdvaran och förlängt på FS

Halva priset går ju inte att motstå så nu är man medlem till 2015.  :-) Passade på och köpte en ny dator med, min gamla börjar sjunga på sista versen. Både bror min och grannen Bert-Ola pratar så varmt om Lightroom, men ville inte köpa några nya program till gammeldatorn.

750 GB hårddisk, 8 GB RAM, hyfsat snabb prcessor (Intel I-5 2,5MHZ) och separat Nivida GEFORCE grafikkort på 2 GB eget minne.

Tyvärr jobbar jag i kväll så jag hann inte ens packa upp den, på jobbet var min cab inte den enda cabben :-)

Inlagt 2013-02-08 17:18 | Läst 1140 ggr. | Permalink
Lightroom är riktigt bra och snart blir det ännu bättre tider för cabar! Trevlig helg/ Danne
*fniss*
Jag är lite vimmelkantig av att förmodligen fått virus på balansnerven och råkade trycka lite si och så när jag skulle förlänga mitt bronsmedlemskap - nu är jag medlem till 2018 lite drygt. Så kan det gå när man är yr och gör det mesta på en höft.

Alltid kul med nya prylar! Men hur hör du att den gamla datorn sjunger på sista versen? ;-)

Vänligen
Nonno
Svar från Otten 2013-02-08 21:14
Fläkten går hela tiden på maxvarv, man blir lomhörd... :-)
SunPark 2013-02-08 21:30
En dammsugning kan hjälpa...
Svar från Otten 2013-02-09 09:39
Nej det är inte det, har med jämna mellanrum dammsugit den, det är nog därför den överhuvudtaget levt så här länge. Den är år gammal nu :-) Köpte den absolut värsta DELL -XPS speldatorn som fanns att uppbringa då. Den hade för den tiden helt otroliga prestanda med bland annat 500 GB hårddisk. Den var helt sjukt dyr (stationär) på den tiden, men den köptes via dom erbjudanden man fick från jobbet på den tiden. Men utslaget på 8 år har den gjort rätt för sig.
En fräsch, modern dator är alltid kul att ha, och när det gäller bildbehandling med avancerade program är det näst intill en nödvändighet. Har man investerat i dyr kamerautrustning kan man ju inte sitta med en kass datorutrustning som inte klarar jobbet. Själv väntar jag på den nya 27 tums iMacen som ska levereras i slutet av den här veckan. Lightroom har jag haft ett bra tag nu och det är ett mycket bra program. Lycka till med de nya grejerna.

/Torbjörn