Brev från Kolonien

Arbetet på kollot fortskrider. Det har och kommer vara några fantastiska dagar i veckan med 21C igår, så arbetet har flyttat ut igen med lite nya rabatter och stenläggningar. Annars har det varit målning inomhus med ett antal olika nyanser av grått. Även en dörr har kommit in mellan sovrummet och köket. Det växer annars fint både i köksland och prydnadsträdgård, insekterna har också hittat hit med bin, nyckelpigor och trollsländor, det är nästan så att blomningen och farten på insekterna är större nu än i somras. Salladen var riktigt god, testade på räkmacka igår. Kanske skulle man ta matjessill och gräslök idag, kan utgöra en fin kombination med en lussekatt efteråt :).

Inlagt 2018-10-12 07:15 | Läst 723 ggr. | Permalink
Vad härligt! Ser fint ut! Låter fantastiskt med 'grönsakerna' till maten.. matjessill verkar njutbart! Ur led är tiden.. eller vädret just nu i alla fall! Snart kommer november, det brukar inte vara lika kul..
Hälsn!
Svar från pdahlen 2018-10-12 18:57
Tackar, jo det går framåt i snabb takt,men vi lägger nog en 6-8 timmar per dag där. Det fina vädret de senaste dagarna gör att man fått gjort mer ute än vad man räknat med