Skogstur

Bilderna är några veckor gamla, det blev vår första och sista svamptur i år. Det var inte så mycket svamp som förra året, men något blev det allt.

Inlagt 2018-11-21 07:23 | Läst 1864 ggr. | Permalink
Mysiga skogsbilder. Jag gillar i synnerhet de små detaljerna och bilden med stigen och det fina ljuset mellan trädstammarna. Jag är väldigt fokuserad på svamp när jag är ute och det blir inte så mycket bildskapande som i detta inlägg.
Hälsningar Lena
Svar från pdahlen 2018-11-22 07:10
Tackar. Jo det kan vara svårt att göra båda samtidigt, försöker nog ta svamp för sig och sedan ägna en 10 minuter då och då till foto. Jobbigast brukar vara att samtidigt släpa mig sig kameraväskan som brukar vara full av barr efter en svamptur. Detta är mina gamla svamptrakter där man ofta har sina ställen och kan plocka ganska mycket på samma plats, typ krypa runt på knä och bara håva in, det är så det ska vara :)
Finfina skogsbilder..vilken sjö är det?
Mv/Gunte..
Svar från pdahlen 2018-11-22 07:11
Eftersom det är svampmark så är det hemligstämplat :), men det är i norra Halland
Fina bilder från skogen. Härligt att vara ute när det är så fint.

MvH
Johnny
Svar från pdahlen 2018-11-22 07:13
Tackar, en tur i skogen är aldrig fel, kan man sedan kombinera nytta (svampplockning) med nöje (foto) så blir det så mycket bättre
Vackra bilder här som ger den där fina 'skogskänslan' man gärna vill ha.. Jag upplevde samma i skogen för ett par veckor sedan, ingen mängd med svamp bara tillräckligt för en svampsmörgås, men väldigt mycket skogskänsla och bra väder, det var viktigast!
Hälsn!
Svar från pdahlen 2018-11-22 07:17
Tackar, det är skönt att bara vandra omkring, den ena delen av skogen är väldigt öppen och perfekt för att bara njuta, den andra delen är mer att tränga sig in mellan granarna men där är det också mera svamp
Hej Peter.
Det er en meget smuk serie med mange flotte fotos. Bilederne af søen er mine favoritter.
Mvh. Erik.
Svar från pdahlen 2018-11-22 07:18
Tackar, jo det är skönt med en skogstur ibland