Brev från Kolonien

Nu börjar det snart bli färdigt inne på kolonin. Det mesta är målat, golvet är lagt, garderobsskåpen och en liten skrivskiva och vardagsrummet har fått lite möbler. Delar av köket är också på plats, återstår diskmaskin ny kyl och få satt i lådor och skåpluckor. 

Inlagt 2018-11-16 15:24 | Läst 1899 ggr. | Permalink
Vad fint! Vilken lyx, diskmaskin! Det har inte ens jag..
Hälsn!
Svar från pdahlen 2018-11-17 07:40
Tackar, det är lika bra att göra det bekvämt för sig när man nu är på gång. Diskmaskin har vi nästan alltid haft och det är smidigt
Hej Peter.
Det ser meget fint og ekslusivt ud - af et kolonihavehus at være :-) Jeg mener, at der et TV-program, som hedder noget i retning af "Fra skrot til Slot" og det ville vel passe fint her ?
Tillykke med resultatet.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från pdahlen 2018-11-17 07:43
Tackar, jo det kan nog stämma det var ganska mycket skrot innan, det är fortfarande en del att göra ute men det får bli till våren. Det har gått ett program på TV i Sverige där ett par renoverade ett slott som var helt förfallet, det var iaf ett större projekt än kolonin
Ser väldigt fint och fräscht ut, lyckat!/ Björn T
Svar från pdahlen 2018-11-17 07:44
Tackar, jo nu är det mest invändigt nytt eller med ny färg
Rena rama lyxstället nu. Hoppas ni hinner njuta också och inte bara jobba.
Svar från pdahlen 2018-11-17 07:47
Tackar. Det är nog ett problem vi har ;), det har också gått förbi grannar som sagt samma sak. Har dock problem att vila och njuta när det ser ut som en byggnadsarbetsplats, nu har det kommit till en punkt där det är mer styr på det och vi har gått ner lite i tempo (för att ta ny sats till våren)