Fågel, fisk eller mittemellan av Peter Dahlén

Danska cykelryttare

För en vecka sedan så la Erik ut en blogg om cykelryttare, jag skrev då i en kommentar att min bästa ”cykelbild” som då aldrig blev tagen var danska cyklister som stannade till vid konditorit i Frederiksværk för ett wienerbröd eller två, detta var för några år sedan. I helgen var det ett cykellopp Arresø runt på Själland och tro det eller ej vilket sammanträffande, jag passerade en klunga cyklister när jag körde mot Frederikværk, när jag efter en 30 minuter körde tillbaka så satt hela klungan vid detta konditori och kanske fick de sina wienerbröd med choklad på, eller så slog de till med en pizza och en öl. Det är något visst med danska cykelryttare, inte är det blåbärssoppa eller liknade där inte. 

Inlagt 2019-07-28 19:58 | Läst 641 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Hehe rolig bild! Kul att du fick bilden till slut.

MvH
Johnny
Svar från pdahlen 2019-07-28 22:05
Tackar, när jag såg det igen och hade kameran med mig så fick jag bilden till slut
Hej Peter - der var den og så enda en helt ny og aktuel. Blåbærsuppe - det tror jeg ikke engang, at de ved, hvad er :-) Nej der skal noget stærkere til, når danskerne skal ud på sådanne strabadser :-) :-)
Hav det godt.
//Erik//
Svar från pdahlen 2019-07-28 22:13
Som Jörgen skriver nedan, det ska vara gott att leva. Blåbärssoppa är det som är huvudmålet under wasaloppet, det dricks 50000 liter soppa under ett lopp. Skulle nog säga att soppan är en mellanting mellan saft och kräm i konsistensen. Man kan köpa den färdig, finns kanske i Danmark också?
Erik Madsen 2019-07-28 22:34
Hej igen - jeg ved ikke om den kan købes i DK, men jeg har set det ved Wasaløbet i TV. Der er vist både blåbær og tranebær i min yoghurt.
//Erik//
Kul bild, det ska vara gott o leva. // Jörgen
Svar från pdahlen 2019-07-28 22:13
Tackar. Jo precis :)
Vilket gäng du lyckades fånga. Klart att man måste ha rejält med energi om man cyklat riktigt långt.
Hälsningar Lena
Svar från pdahlen 2019-07-30 06:46
Tackar, jo så är det. Vi har också tankat på detta konditori (fast med bil), de har goda kycklingsandwich
Haha ja fika behövs även för sport cyklister :)
Svar från pdahlen 2019-07-30 06:47
Jo precis, troligen var detta ett träningsåk