av Peter Dahlén
Det går lika bra med selleri
Lena la ju ut för några dagar sedan en blogg med den ena läckerheten efter den andra, https://www.fotosidan.se/blogs/logholm/matblogg-ii-hungriga-personer-varnas.htm
Här ett alternativ till gratinerad kräftsmörgås och den finare sortens insjökräftor.
Ett paket spanska frysta kräftor köpt på extrapris samt lite bröd och ost. Det som kan bättra på det lite är att brödet är hembakat och att temperaturen ute är runt 24C i mitten av september. Hur var då kräftorna, helt OK faktiskt :).
Inlagt 2020-09-16 07:05 |
Läst 540 ggr. |
Permalink


Lite brittsommar.
Fast äter endast havskräftor själv.
Jag är uppfödd på utländska frysta kräftor, så har inga problem med dem, det är den smak man är van vid. Har tyckt att havskräftorna ibland har varit lite dyiga i smaken, men det beror ju på vilken blandning de ligger i.
Det ser mysigt och "appetitligt" ut.
Jag ser en riktig "ostehøvl" - en sådan har vi också.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Tackar, ja en riktig svensk osthyvel :), inte dessa trådar som danskarna använder. Hörde i veckan att hyveln är en norsk uppfinning från 1925, kanske hade man den danska tråden innan?
Hälsn!
Jo det har varit riktigt bra nu en tid, ska nog vara så ytterligare någon vecka. Ska dock blåsa ibland en hel del
Ja den tillhör kräft set-up, fast vi behövde den inte till dessa då klorna inte var så stora
MvH
Johnny
Tackar, jodå, skönt att få sitta ut också
insekterna står jag över..
Mvh/Gunte..
Nä det är gott till, men skaldjur är ju inte så dumt, betydligt bättre än insekter utgår jag ifrån, fast har aldrig ätit några
hehe..det var Linne som sa att kräftor var insekter.