Ett nytt försök

Har följt observationer i några månader i nordvästra Skåne för att få en Hornuggla på bild. Tillslut så lyckades det i veckan. Fick träff i Landskrona i veckan, den satt dock lite besvärligt till inne i tujan, så jag kommer att göra några fler besök så vi lär känna varandra lite bättre, nu var den lite blyg.

Det ser ut som jag nu har fått text och bild rätt, det är dock fortfarande så att börjar jag att skriva text och gör några radmatningar, går in och hämtar bild så lägger sig bilden över den gamla texten som försvinner. Nu har jag först lagt in bilden och sedan skapat tomrader ovanför, då har det fungerat. Har gjort det från en Ipad, om det kan förklara att bilden raderar texten, kan prova med dator och se.

Ha en riktigt God Jul alla, nu har jag tränat för blogg 2018 👏👏

Inlagt 2017-12-23 13:33 | Läst 2766 ggr. | Permalink
Välkommen! En mycket fin bild. Och god jul!
Svar från pdahlen 2017-12-23 14:44
Tack så mycket! Ska bli spännande att se om blogg är något för mig, men det kan kanske vara intressant att ha lite av en dagbok
Hej peter
Många gånger välkommen här på bloggen. Det var en underbar nyhet fram till jul. Jag är säker på att det blir något för dig, som en bild dagbok. Och du lägger starkt ut - super fågel foto.
Jag såg ditt problem att få det att fungera från en iPad. Jag läser bara och kommenterar från min iPad, men laddar och skriver från min iMac.
Med många snälla hälsningar och god jul till dig och din familj.
Från Erik i Roskilde / DK.
Svar från pdahlen 2017-12-23 17:39
Tack Erik. Jo det kan vara lite skoj att dokumentera sina fotodagar, både i Skåne och i Danmark. Du och din familj önskas också en Glædelig Jul / Peter
Välkommen hit och den bilden var ju riktigt fin! God jul!
Svar från pdahlen 2017-12-23 17:42
Tack Dan, Ha en God Jul du också / Peter
Bra med nya bloggar, välkommen! En hornuggla som inte visar sina tofsar ser nästan främmande ut.
- hawk
Svar från pdahlen 2017-12-23 17:45
Ja är det inte irriterande :), den visade tofsarna på andra bilder men där var det mer grenar i vägen. Men jag har inget givet upp den än, så det blir mer besök i nästa år / Peter
Välkommen Vilken fin ugglebild GOD JUL till dig också Hälsningar Gert
Svar från pdahlen 2017-12-24 06:57
Tack Gert, ha en fin dag / Peter
Denna har jag missat, ja God Jul 2019 :)