Fågel, fisk eller mittemellan av Peter Dahlén

I dimma

Dessa bilder ville egentligen inte bli publiceras, de har en gång varit raderade :(. Jag brukar normalt spara bilderna i kameran tills jag redigerat och ordnat back-up, denna gången gjorde jag först en back-up och därefter raderade bilderna för att åka på en ny fotoresa. När jag sedan kom hem började jag redigera mina gamla bilder och gick sedan till kameran för att formatera minneskorten, när jag precis gjort detta kom jag på att det blev visst något fel här. Första gången för mig, så jag fick börja med att ta hem recoveryprogram, de första två visade sig att man skulle betala efter att man scannat kortet, men jag hittade ett tredje som fungerade utmärkt (Recuva), så jag fick tillbaka alla mina raw och jpg filer från kortet :). Så det blev något att visa även om det mesta är i dimma. Gräsänder, gravand o storspov

Inlagt 2018-03-26 15:01 | Läst 1524 ggr. | Permalink
Storspoven blev mycket vacker, den gör sig i det ljuset.
Svar från pdahlen 2018-03-26 18:41
Jo dimma kan vara lite lugnade (under förutsättning att man inte raderar bilderna förstås), det kan vara skönt att ibland inte ha så kontrastrika bilder
Oj, såg först ut som färgen blev raderad.. men uppförstorad så fanns det faktiskt lite färg! Det gillas!
Hälsn!
Svar från pdahlen 2018-03-26 18:44
Tackar, jo lite färg är det nog kvar i dimman. Kan vara omväxlande till alla bilder i perfekt väder
FIna bilder i dimman i synnerhet storspoven på sista bilden. Som en tavla.
HÄlsningar Lena
Svar från pdahlen 2018-03-27 09:21
Tack, jo dimma kan bli riktigt bra på bild, iaf ger det en variation på bilderna