En äldre mans strövtåg genom tillvaron. Ibland med en kamera i handen.

Att sitta i London

Man går en del i London. Sliter sulor och odlar blåsor. Hälplåster och bekväma skor är ett måste. Ändå väntar fotvård vid dagens slut. Men det kan det vara värt. För stan är omöjlig att upptäcka om man inte fotvandrar.

En stad är sina människor. Dom som bor där och dom som hälsar på. Alla bildar dom den mix som gör staden och dess själ. För städer är besjälade. Av goda eller mindre goda krafter. Det brukar kännas  redan vid stadsgränsen.

Att London är gott besjälat håller många med om. Jag kan åka dit och bara vara. Utan andra krav än en pint på puben efter fyra. Att få prata väder med en gammal dam på bussen. Eller se den där fantastiska utställningen man kommer att minnas åratal senare. Att bara finnas till i London räcker.

Här kommer en räcka bilder på människor i London som satt sig att vila. Ryggen, fötterna, hjärnan. Och som finns där. Även när jag inte gör det längre.

För övrigt är ni alla fortfarande lika välkomna att titta på min utställning på 591 Photography Blog.

Klicka på den här länken för att komma direkt till mina 60 svartvita bilder från olika håll i världen, tagna mellan 1976 och 2012.

Inlagt 2012-04-27 09:49 | Läst 2423 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver