En äldre mans strövtåg genom tillvaron. Ibland med en kamera i handen.

Folkpartiet

Oj, oj, oj vad trött jag blir på folk ibland. Människor överallt. Under mig, över mig, emellan mig och överallt däremellan. Fast jag antar att det är ett pris man får pröjsa för att bo i en storstad.

Men visst är det gastkramande att det sker så få möten mellan alla dessa individer i människomassorna som likt Egyptens gräshoppor väller fram längs shoppingstråken. Det verkar mest som alla med tom blick tagit ut riktning på nåt sprakande köptempel och sen med mobilen under nosen dras dit i tusental.

Så vad fan har jag där att göra!?

Nu är jag i ärlighetens namn inte mitt i city så ofta. I stället sitter jag här och bläddrar bland mina bilder för att försöka hitta några där det faktiskt uppstod ett sorts möte. En kontakt av något slag. Som dom här kanske?

Alice Springs, Australien

New York City, USA

Istanbul, Turkiet

Luxor, Egypten

Bob Marleykonsert, Gröna Lund, Stockholm

Birmingham, Alabama, USA

Birmingham, Alabama, USA

Lucca, Italien

Inlagt 2011-11-19 15:03 | Läst 2860 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Riktigt bra bilder tycker jag, det lönar sig tydligen att gå ut och trängas ibland även om det ger upphov till lite irritation emellanåt.:)
-affe
Svar från goranton 2011-11-20 10:39
Tack! Ja, vad gör man inte för konsten.
/G
Tapani Hoppa.
Hej Göran. Vilka härliga bilder i svartvitt. Man ser ju alla detaljer i dessa gamla svartvita foton och de behåller sig ju så länge
Att börja med alla dina mänskliga möten. Det är ju så intressant att se vad du har sett och mött på dina resor i alla dessa länder.
Alabama: Ett fantastiskt fint foto.Mannen på bänken i Alabama som sitter där i sin enkelhet med keps och arbetskläderna på. Den bilden fastnade jag för.
New York-City:Mannen med alla medaljerna? är ju också jätebra.
Egypten:Flickan med det lilla lammet i famnen. Man kan ju bara titta på och tänka....
Turkiet: De 2 små glada flickorna som sitter där på den fina mattan- barfota och bara ler mot fotografen BRA.
BOB MARLEY konsert på Gröna Lund. Ordning och reda här- ska det vara!
Svar från goranton 2011-11-20 10:41
Tack för vänliga ord. Jag kan berätta att Marleykonserten var ganska långt från ordning och reda. Publikrekordet slogs med råge. Närmare 32 000 människor trängdes runt stora scenen. Och det gungade häftigt.
/G
Riktiga bra bilder allihopa! Snyggt fångat.
Svar från goranton 2011-11-20 10:42
Tackar & bockar.
/G
Din blogg är bra, allt är sagt liksom. Därför har jag så svårt att skriva någon kommentar. Men jag vill ju tala om vad jag tycker, så därför skriver jag det här.

Ha det gott! /Thomas
Svar från goranton 2011-11-20 10:42
Bugar ödmjukast.
/G