En tämligen sextiårig mans strövande genom tillvaron. Ibland kanske med en kamera på magen

Strövarkort 236. Dom här bilderna kommer inte heller att visas på Galleri Korn.

Egentligen har jag nog alltid velat plåta i färg. Det var bara så att när jag började vid slutet av sextiotalet var färg dyrt och krångligt att hålla på med. Så det fick bli svartvitt. Som ju dessutom var det som räknades som riktig fotografi. Färg var för semesterfirande Instamaticfolk.

Men med digitaliseringen så har färgen blivit betydligt mer hanterbar och möjligt att hålla på med. Och det var det som fick mig att förra året, efter utställningen FYRAFOTOGRAFER, lova att nästa skulle vara i färg.

Och nu är vi där. Den 17 februari är det alltså dags. Vernissage på Galleri Korn klockan 16. Då avtäcks FYRAFOTOGRAFERS, dvs Krister Kleréus, Alf Johanssons, Per-Erik Åströms och mina bilder för den intresserade allmänheten. Men den här bilden kommer inte att hänga på väggen då:

Och inte den här heller:

Men jag kommer att presentera mina bilder under temat Stadskap, landskap utan natur alltså.

Öppettider: 

Vernissage 17/2 kl 16 - 20
18/2 - 19/2 kl 12 - 16
20/2 - 22/2 kl 14 - 19
23/2 kl 13 - 16
Galleri Korn Hornsgatan 147

Alla är varmt välkomna!

Inlagt 2017-02-05 09:59 | Läst 681 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Översta bilden tycker jag om. Kan du förklara hur du har mätt ljuset? Jag håller på att lära mig!
/Stephen
Svar från goranton   2017-02-05 17:41
Hej Stephen!

Om jag ska vara ärlig sig så var det kameran själv som fixade det. Jag tror jag körde på bländarförval som jag brukar och så fixade automatiken resten.

/G
Bilder i färg är fint då dom tenderar till ett fåtal färger som harmonierar, som i dina bilder.
Lycka till med utstälningen
Svar från goranton   2017-02-05 17:41
Tack Hans-Åke!
/G
Misstänker att det blir trångt den 17:e.
Ser fram emot att ta del av era bilder.
Svar från goranton   2017-02-05 17:42
Du är så välkommen. Och ja, förra året var det rätt tjockt när vi öppnade.
/G