Blandade bilder och funderingar.

2~97@testudo// Vilar, Skapar

Vad gör jag hela dagarna? Latar mig, ja till viss del. Kan egentligen kalla det, tar igen mig. Vilar och tömmer en överhettad hjärna. Att leva, du måste leva nu, hinner jag leva, innan jag tackar för mig och lämnar in. Såg på blue planet 2, kaskeloter som låg med huvudet ner och sov. Vad drömmer dom om, de har den största hjärnan, så visst drömmer dom. Är dom medvetna om oss och det vi gör med planeten.  Får vila lite till för att sedan jobba ett par timmar.  

Inlagt 2018-03-27 10:51 | Läst 989 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ser ju skönt ut, kanske ska göra det samma.
På med filttofflorna och slappa i dag. :)
Svar från skalman-63 2018-03-28 10:50
Tack Margareta, Att bara finnas är är ibland ganska jobbigt. Men att vila är skönt. // Jörgen
Viktigt att kyla/vila en överhettad hjärna! Har själv känt så under många år.. Tid till återhämtning fanns aldrig i vardagen.. den tiden var alltid för kort! Valde att sluta helt nu, några år tidigare än tänkt.. men egentligen hade jag inget val, för att inte gå under.. Trots att månader har gått nu så känner jag att det här tar tid.. att vila upp sig.. Förstår att folk kan bli sjukskrivna i år..
Hälsn!
Svar från skalman-63 2018-03-28 10:47
Tack Jan, Tid är det enda vi har och ändå räcker den inte till. Just nu arbetar jag 75% och kommer nog att fortsätta med det. Även utan hjälp av det statliga verket, som jagar en. // Jörgen
Det är nog bättre att tömma hjärnan så än med 3 flaskor whisky. För du tänkte j kloka tankar.
Svar från skalman-63 2018-03-28 10:51
Tack Stefan. De flaskor jag dricker idag, innehåller inte sådana godsaker. // Jörgen