Blandade bilder och funderingar.

2~99@testudo// Björkar. (samma bild olika storlekar och uttryck)

Varför gör jag på detta sättet. Tyckte de blev bra och ville visa upp dessa bilder. Finns säkert dom som gör det bättre, men det är inte poängen. För mig är det tillräckligt att bara göra, utan krav på kvalitet. Se mer träd.

Om något helt annat. I tre dagar har det nu blivit kaos på jobbet. Allt börjar med en trafikomläggning där dubbelt så mycket trafik skall gå samma väg. Det får elen att packa ihop. Då blir det noll trafik i nästan en timme mitt i rusningen. Efterverkningarna kommer att pågå timmar efter det totala stoppet. Förare som skall ha rast, får ingen avlösning. Den förare som skulle löst av sitter i andra änden av staden. Resenärerna rusar omkring som galningar och att få tusen frågor samtidigt, tar på krafterna. Efter flera sådana dagar, är det skönt att sätta sig med sina bilder.

Inlagt 2018-03-29 11:49 | Läst 952 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Känner igen det där från bussbranschen också.. men då räcker det med en trafikolycka på Essingeleden så fylls istället alla andra vägar vid sidan om leden med den trafiken.. och då står även bussarna still.. med de konsekvenser som du räknar upp.. ibland hände det dagligen.. Eller så krånglar elen till T-banan eller till pendeltågen, då vill alla plötsligt åka buss istället.. som överfylls direkt..
Hälsn!
Svar från skalman-63 2018-03-29 13:02
Det är alltid något som händer, men just nu verkar dom planerat in alldeles för många arbeten samtidigt. Fast det är bara att vänja sig, annars går man under. Hela staden skall grävas upp i omgångar. Ha det gott, Jan. // Jörgen