Blandade bilder och funderingar.

Liten fjäril 29 Juli 2017

Kamsprötad rotfjärilAtt art bestämma ett litet kryp, kan vara enkelt. I detta fall sökte jag på dess spröt.  Kamspröt nattfjäril var det jag använde. Google rättade mig och sedan hamnade jag rätt. Kamsprötad rotfjäril

Det lite svåra däremot kan vara har den som angett detta rätt? I detta fallet är det inte så hemskt om jag har fel. Kamsprötad rotfjäril

De små krypen är intressanta när man ser dom förstorade. Jag slutar aldrig att förvånas över hur märkligt utseende de kan ha. Det är som om jag skulle hitta på ett djur i fantasin och sedan så finns det ett motsvarande, fast mycket mindre i verkligheten. 

Kamsprötad rotfjäril

Till sist så var det en Kamsprötad rotfjäril som jag kom fram till att det kunde vara. / Jörgen

Inlagt 2017-07-29 17:10 | Läst 1985 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver