Operahuset i Göteborg.

Igår var det lite blandat väder, men inget regn. Mina nya glasögon hade kommit, lite lustigt med att man ser bättre med åren och får sänkta styrkor. Det var först när jag fick de nya glasen jag såg att jag sett lite dåligt men framförallt att jag fått anstränga mig för att se. Att abonnera på glasögon är för mig helt nytt, nu har jag hela tre olika bågar med olika glas. Ett par vid datorn hemma där jag även kan se min omgivning, samt ett par vanliga och ett som mörknar vid sol. Om ett år kan jag byta ut ett par om jag vill. 

Ha det gött, 

Jörgen

Inlagt 2018-10-11 09:26 | Läst 348 ggr. | Permalink
Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
En mycket fin bild!
- hawk
Svar från Ernst WK Jörgen   2018-10-11 11:43
Tack Håkan, //Jörgen
Dramatisk bild utan att vara överdriven, snyggt tycker jag!/ Björn T
Svar från Ernst WK Jörgen   2018-10-13 17:48
Tack Björn, // Jörgen