Blandade bilder och funderingar.

Varför tar det sådant tid att få klart bilderna? Några skärgårdsbilder från Källö-Knippla.

Det är lättare och roligare att ta bilderna, ibland tar det ganska lång tid att göra något med dom. Tankar över dom till LR, kastar som dåliga och väljer ut dom som kanske kan bli något. Göra klart dom? sedan tar det stopp.  Nya bilder tankas in i LR och samma visa igen. Det är en väl så att det är skönare och roligare att vara ute än att sitta inne vid datorn.  Bilden ovan togs för några veckor sedan och är från västsidan på Knippla. Det var en mulen dag med regn och lite solglimtar. 

Samma dag på västsidan vid ankis. (en badplats med brygga och bastu) men på kvällen och det är Hyppeln man ser vid horisonten.  Det är ändå givande och lärorikt att sitta med sina nytagna bilder. Kanske ställer jag för stora krav på mig själv att få dom alla färdiga. 

Jag har provat att ta ut färdiga bilder ur kameran som jpg. Men det känns alltid som när man lämnade in en film för framkallning och sedan fick hem den klar. Den blev för ljus och där skall skuggor lyftas. Så jag håller fast vid raw och framkalla själv. Bilden ovan är från samma tillfälle på kvällen strax innan regnet startade igen. Det man ser är en del av Knippla hamn. Den tvåmastade på vänster sida där bor min frus syster. 

Det är för det mesta soligt på denna ö och inte så värst mycket regn. 

Ha det gott. 

Inlagt 2022-05-24 20:20 | Läst 1278 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver