Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

September 2023

Produkter
(logga in för att koppla)

Terje H

Aktiv medlem
24582_2023.jpg

Då fortsätter jag med en forumtråd med bilder från september 2023.

Här är det fritt att publicera en bild som fotograferats nu under september 2023. Kanske kan vi även diskutera de bilder som publiceras, eller så visar vi enbart bilder för varandra. Inga krav, annat än att bilden måste vara från september 2023.

Bjuder på första bilden, en dubbelexponering från igår vid Stråken utanför Mullsjö.

Första exponeringen med fryst kamera, andra med rörlig kamera. Svartvitt direkt i kameran med orangefilter för att få rätt gråskala.

Mvh Terje
 

fotobollfoto

Aktiv medlem
Troligen. Berget är väldigt slätslipat runt omkring. Isen låg ju flera km tjock i de här trakterna under senaste istiden. Havet stod omkring 300 m över området när den istiden tog slut. Men det har ju varit flera istider före den.
Isälv, är nog vad som åstadkommit detta. Alltså när smältvatten flödar under inlandsisen och drar med sig det mesta på vägen.

 

bildsten

Aktiv medlem
Kustlandskap med spår av inlandsisen. Grytan som jag visat ovan finns ung. mitt i bild nedanför klippan. Vid hårt väder vintertid så kan drivisen raka rent på klipporna. Kameran är riktad mot SSO.

DSC03298j-xs_S Malmön mot SSO_800sept.JPG
 
ANNONS