Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. I VM kan allt hända, bollen är rund osv...

Sitter och tittar på kvällens andra fotbollsmatch, tidigare förnedrade Holland Spanien genom att besegra dem med 5 - 1. Jag tror att det kanske var början till slutet för den här fantastiska generationen Spanska fotbollsspelare. Nu säger inte de stora siffrorna allt, men de kunde snarare blivit ännu större. Konstigt att se ett lag med idel världsspelare falla ihop så totalt. Nu höll jag på Holland, men en lite jämnare tillställning hade varit roligare och framför allt: Vad beror det på att Spanien inte lyckades hålla i sitt spel från den första halvtimman där man var klart överlägsna??

Åter igen bevisas den gamla tesen hur mycket psyket spelar in på den här nivån, det ena laget går ned några procent och det andra höjer sig lite och så har man en helt annan matchbild. Nu är det dags för andra halvlek mellan Australien och Chile, blir spännande att se om Australien, som ligger under med 2 mot 1, kan vända som Holländarna? Jag tror inte att de har kvaliteterna som krävs, men det är VM och då kan allt hända. 

Inlagt 2014-06-14 01:28 | Läst 872 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Det blir spännande att följa VM i fotboll. Jag såg kampen mellan Spanien och Holland. Trodde att Spanien skulle vinna, men så blev det inte. Grabbarna från Holland var oväntat starka. Roligt att inte favoriten vinner hela tiden!
Våran hund Lizzy tittade inte på matchen. Hon föredrog att sova.
Ha det gott!
Jon Anders
Fin bild, Alf. Ja, jag satt också uppe och såg nattmatchen mellan Chile och Australien. Slumrade dock till lite i andra halvlek. När jag vaknade gjorde Chile precis 3-1 på tilläggstid. Inatt blir det England-Italien. Matchen Spanien-Holland vill jag helst bara glömma ;)
Ja, ja - är bollen fortfarande rund. Just nu ser jag Costa Rica mot Uruguay - sensation Costa leder 3-1!
Hälsningar från Erik / DK
Tack ska ni ha för era kommentarer.
-affe