Tankar och reflektioner om inre och yttre bilder

Tack kompisar

Kompisar är så viktiga. Både människokompisar och andra varelser. Nu har jag förlorat en människompis och jag sörjer. Här är ett möte med en hundkompis som sitter kvar. Våra blickar möttes en lång lång stund. Hon tittade rakt på mig gensom ugnsglaset. Jag vet att hon såg mig. Jag vet att vi hade ett möte utöver det vanliga , där och då. Nu har tiden tagit henne. Jag är glad för bilden. Kompisar glömmer man inte. De finns i ens hjärta. Forever. 

Här är hon i mitt knä. Vi reser i min och kusinens barndoms trakter. Kusinen o jag gör en minnesresa. Jag tror hunden förstår.

Inlagt 2019-04-09 14:37 | Läst 1167 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hundarna är fantastiska och de känner verkligen av hur vi mår, många gånger innan vi själva hunnit reflektera över det. Ett fantastiskt stöd är de också med sin kravlöshet och sin oreserverade kärlek.
/Affe
Det blir alltid tomt när man förlorat ngn nära, släkt eller kompis, och något annat än att lyssna kan vi andra inte göra. Men vi kan lyssna. Hälsningar/ Björn T
En fin berättelse i text och bild
Ha det gott/Stig
Hundar är kloka. Vackert skrivet och fina bilder.

MvH
Johnny
Det är så tråkigt att förlora någon man bryr sej mycket om, både människa och djur.
De finns i hjärtat som du skriver och med tiden gör det mindre ont att tänka på dem. Men man glömmer dem inte!
Fina bilder och jag glömmer inte eller mina hundkompisar.
😊
Hundar förstår så mycket mer än vad vi kan ana, tror jag.
Känns ibland som om de känner vad vi tänker.
Sorgligt att mista både tvåbenta och fyrbenta vänner.
Så är det hundar förstår olika känslor det är därför de tjänstgör på många olika sätt inom vården.
Nu upplever du en tomhet en saknad som ingen kan ersätta så det är något du får bearbeta med hopp du hittar ett sätt som blir bra för just dig. Likaså efter vännen du förlorat. Det är ofta så att vänner har man kanske inte så många men ganska många bekanta vilket inte är detsamma.

Jag önskar dig en fin kväll med
hälsning från Skåneland där solen går ner nu.
Gun-Inger
Så tråkigt med förlusten av din vän. Det är verkligen inte roligt när de fyrfotas sista dagar kommer heller. Du har fått mycket fina bilder på den goa hunden.
Hälsningar, Bjarne