Lappland - Friluftsliv - Det vilda köket

Bildjobb i Finland

Har under vintern och sommaren samarbetat med den finska skidanläggningens turistbyrå i finska Levi och plåtat hejvilt med bilder för sommar och vinter aktiviteterna och hittat några bilder under ett besök där nyligen. Det roliga med dessa uppdrag tycker jag är givetvis själva fotograferandet och sen att hitta igen bilderna man tagit, det kan bli lite över allt dessa dyker upp och ibland blir man lite förvånad, vissa bilder är mera färska och andra kan vara tagna för några år sedan, denna bild på omslaget är tagen i vintras under en skogsvandring med snöskor med lite frilufts glädje.

Här är ett annat exempel på en bild som tryckts för magasinet. Kompisen David som är både kock och flugfiskare brukar ofta vara med under mina fotosessioner och hamnade i en artikel på finska om fiske. Ofta när man dagligen ser bilder tycker jag oftast man ser dom på nätet (kan ha att göra med om man sitter vid datorn eller går till pressbyrån) men att se bilder i tryck på någon slags tidning som man själv tagit eller någon man känner kan vara extra intressant att studera.

I helgen är det vildmarksmässa som man inte bör missa i Luleå!

Må gott alla läsare!

//Perran

 

Inlagt 2013-05-03 11:04 | Läst 3321 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Visst är det kul när man finner sina bilder lite här och där! Jag fotograferar ju våra produkter här på jobbet och dom dyker också upp i reklambroschyrer, på hemsidan, på visitkort och på nätet och andra ställen och det är jättekul!
Ha det så gott!
Svar från Per Lundström 2013-05-03 21:24
Ja visst är det roligt, kul att höra om dina projekt inom jobbet osv, härligt! Ha en toppenhelg Heléne!//Perran
Måste vara kul och lite tillfredsställande att de egna bilderna blev så bra och hamnade helt rätt! Ha en njutbar helg Perran!
Svar från Per Lundström 2013-05-03 21:25
Hej Danne! Ja det är kul när man får se dom i tryck, tackar och bockar för dina trevliga ord! Ha en riktigt trevlig helg!!//Perran
Alltid kul att vara med på tryck :) Fina bilder!! Allt gott