Lappland - Friluftsliv - Det vilda köket

Nu är det sommar..

Hoppsan vad tiden rusar iväg och det blev sommar, jag som nyss precis tyckte jag stod vid kanten av Torneträsk och beskådade norrskenet från ovan när det nu är varma nästan för varma dagar att njuta av.

En av kvällarna vid tältet i Kirunafjällen i vintras, det bara rusar iväg tiden nu...

Fiskekompisen har klivit i badet och svingar sitt flugspö kors och tvärs..

Ja, det är ju helt enkelt underbart att sommarn kommit och nu gäller det att ta vara på alla härliga och sköna kvällar, myggen verkar också ha kommit - men det gör väl skit samma när man kan vara ute nästan dygnet runt!

(Fiskebilden är tagen vid Gäddviksströmmen i Luleå)

Ha dt gott alla!//Perran

 

 

Inlagt 2013-06-06 00:23 | Läst 2775 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fan vad nice!!
Vad livet kan vara härligt!!
Svar från Per Lundström 2013-06-07 11:18
Hej Thomas! Ja det är härliga tider ute nu och nu slåss man för fullt med de första myggorna men det låter en inte hindra från att vara ute i skogar och snår där det är som allra värst. Snart bär det av till fjällen och där lär det inte vara mindre mygg:) Det hör väl till:) Tackar för din kommentar ha det gott!//Perran
Fina sommarbilder från norr Perran! Saknade kanske kaffekitteln denna gång men troligen drack ni även denna gång kan jag tro! Ha det gott!
Svar från Per Lundström 2013-06-07 11:16
Hej Danne! Jo kaffekitteln var med men det hans aldrig drickas något kaffe här eftersom vi var snabba på att förflytta oss hela tiden för nya fiskevatten så det blev inget längre stopp:) Men du kan vara lugn den kommer snart in i bilden igen - "Den älskade sotkaffepannan över glöden", tackar för dina ord Danne ha en trevlig helg!!//Perran
Härliga bilder Perran! =)
Ha en toppendag!
Svar från Per Lundström 2013-06-07 11:16
Tackar för dina fina ord Heléne! Ha en toppenhelg! //Perran