Lappland - Friluftsliv - Det vilda köket

Det brinner!!

Var helt enkelt tvungen att testa plåta denna modell brandbil framför brasan på träsket..om ingen tror på detta så kan man ju undra vart man får tag i SLOTTS gigantiska senapstuber!:)

Trevlig afton !//Perran

Inlagt 2014-01-27 23:07 | Läst 3029 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Fantastiskt bra! En liten story från hög realism till liten saga på några få bilder. Och stiligt är det! :)
Svar från Per Lundström 2014-02-24 16:27
Hej Lars! Roligt att du gillade detta, det är väldigt intressant att försöka plåta miniatyrer och här föll valet direkt på en liten brasa:) Tackar för dina ord ha det gott!//Perran
Kul idé :-D Första och sista bilden gillar jag skarpt! Ha det gott/ Elisabeth
Det här gillar jag. En kul idé att sätta det framför brasan. Har den fungerande lyktor eller har du förstärkt dem själv? Jag sitter med en hel hög små miniatyrer (blandade prylar) och funderar över vad jag ska göra. Hittills har jag bara fotograferat en hylsnyckesats (2-8 mm nycklar).
Hälsningar Lena
Svar från Per Lundström 2014-02-24 16:26
Hej Lena! Det är inte riktiga lysen på brandbilen, där var jag faktiskt tvungen att lägga till i photoshop. Men bilen gillade jag skarpt, den såg riktigt verklig ut med de rätta detaljerna och att man klart ser att det är en scania, det är väldigt roligt att plåta miniatyrer och försöka smälta in dom som i det här fallet i en verklig situation eller nått:) Man kan ju hålla på hur mycket som helst, får se vad nästa projekt blir inom denna kategori!:) Hoppas på få se något av dina idéer kring detta även! Ha det fint!//Perran
Började ana ugglor vid tredje bilden…. Helkul idé i alla fall (fast jag har inte haft med nån leksaksbil på en vinterfisketur nån gång…).

Bild 2 är den mest dramatiska i mina ögon, och den sista är helt enkelt en vacker bild från en av landets finaste utsikter….