Lappland - Friluftsliv - Det vilda köket

Reklambilder till finska skidorten i Levi

Vildmarksbilder inför sommarnumret med en bild på Hanna Svärdh som ska symbolisera semester i vildmarken med termos, frihet osv..

 

Utförsåkare påväg mot backen från stugan samt en del fotograferingar från hundspannen i finska Levi, på bilden: Robin Persson, Johan Bergström och Frida Lampa

 

Sista sidan där ett stugmys ägde rum med Johan och Frida framför brasan samt mina föräldrar på cykel genom den finska lilla "alpbyn" och  Ritva som tittar ut över fjällvidderna i lappmarkerna.

Delar gärna med mig av detta eftersom detta kan vara en anna del av mitt fotograferande iform av ett fotouppdrag som jag visar upp här.

Trevlig helg //Perran

 

 

Inlagt 2013-01-25 17:42 | Läst 4687 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Dina bilder träffar rätt! Som inslag i en tidning och "reklam" tycker jag det här är mycket snyggt gjort. Det ger en äkta känsla och inte bara något som man arrangerat i en studio.
Hälsningar Lena
Svar från Per Lundström 2013-01-25 17:58
Hej och Tack för dom orden Lena! Försöker att inte arrangera för mycket då det skall fotograferas annat än att ge vissa små/stora instruktioner osv så alla vet vad som ska göras, men oftast när det skall fotas så görs det utomhus inför denna uppdragsgivare och målet att försöka få allting att bara se så naturligt ut som möjligt med människor man känner eller lär känna så alla känner sig avslappnade inför bilder till detta, uppskattar din kommentar! Ha en riktigt trevlig helg Lena!//Perran